Fucking fat ass

Hjäälp hjälp hjälp, min lillebror fyller år idag, gästerna kommer snart, jag är liv rädd. Hjälp mig, ta mig här ifrån. Jag vet att detta kommer sluta illa. FAAAN

49,6 kg

Blev lite missnöjd med morgonvikten, trodde den skulle vara lägre men men. Det är bara att jobba hårdare idag.
Jag vet inte alls hur jag ska planera mitt dagsintag, det känns jobbigt. Hmm, det blir något till frukost/lunch nu och sen nått litet till middag men har ingen aning om vad jag ska äta.... Jag är inte ens hungrig, jag vaknade i morse av att min mage kurrade jätte mycket men det gick över.
.
intag än så länge:
1 glas c-vitamin (0 kcal typ?)
1 liten kopp kaffe (20 kcal)

Either I throw up dinner and get thinner or I eat like it doesen't matter and end up fatter

Intaget blev inte helt som planerat utan det blev middag men den spydde jag. Kvällsvikt: 50,0 kg. Det är jag nöjd med. Nu måste jag verkligen sova, ska upp om 5tim30min ushhh. Sleep tight

New week - new chance for a miracle

Morgonvikt: 49,7 kg
Vill verkligen gå ner snabbt nu, när jag tar studenten den 1a juni vill jag väga 47 kg.
.
Dagen ser ut på detta vis:
frukost: 1 kaffe med mjölk (40kcal)
lunch: en måltidsersättning (209kcal)
middag: Kelda chunky muschroom soup (200g = 140kcal)
tot intag: 399 kcal (ca 400)
.
Utag:
gymmet: - minst 350 kcal (helst 400)
.
Övrigt som måste göras:
Plugga internationell ekonomi
städa huset
fixa CV
Ha en bra dag allihoppa!

LIFE - Life Isn't Fucking Easy

Så mycket tankar, så mycket ångest.
Det va det jag tänkte skriva men kom på att det inte är så jag känner, jag har inga tankar, ingen vilja, jag vet ingenting, jag är bara rädd för framtiden. Jag har börjat kolla på massa ätstörda filmer igen och är så förvirrad och känner inget, betyder det att jag är deprimerad igen? Vad ska hända med mitt liv? Vad ska jag göra nu när jag tar studenten? Ahhhhhhh allt är så jobbigt. Jag vet ingenting. Vad ska jag göra? Jag vill bara sova, det är det ända jag vill. Jag vill sova och tillslut vakna upp och veta exakt vad jag vill göra. Kommer att börja blogga nu igen för att få någonting att göra, få kontroll över något. Jag ser så många vänner som är lyckliga över att ta studenten och som är glada hela tiden. Vad är jag? Jag orkar ingenting, jag orkar inte låtsas. Jag vill bara ha en plats att åka till där jag trivs men vart fan är den platsen? Jag är så jävla rädd för framtiden, vad kommer att hända? Livet är läskigt.

Jag hatar att inte veta vad jag vill. Jag vill ha trygghet, jag vill ha något att sträva efter. Det känns som att jag är ensam i hela världen.


RSS 2.0