Tuseday

God morgon!
Nu sitter jag med en kopp pepparmint te och ska snart till skolan.
.
Planering för dagen:
7.20 - frukost: pepparmint te, äpple, ett glas c-vitamin (60kcal)
11.00 - lunch: litee typ en bra 170 kcal + en liten apelsin (65 kcal)
15.00 - kommer hem, ska skriva rapport samt plugga engelska
17.00 - träna
18.30 - middag: keldas thai soppa med räkor i (kollar kcal sen)
19.00 - plugga lite mer engelska
20.00 - titta på made in Chelsea

kvällsvikt: 49,6 kg


dinner equals throwing up

Sitter och inväntar maten, det blir pannkakor haha, har inte ätit det på tusen år kommer garanterat resultera i ett besök på toaletten. Har precis tränat och jag brännde 470 kcal genom att stå på crossen i 40 min. Sedan tränade jag lite armar, ben och rumpa också. Skriver upp summan av kardemumman lite senare! Hur har er dag varit? Något kul som hänt? Någon som fått en irriterande kommentar angående vikten? Pusss

Snabb inlägg

Nu har jag precis kommit hem från skolan och ska se ett made in chelsea avsnitt och sedan träna.
Intag än så länge:
frukost/lunch: fulkorns flingor 300 kcal
övrigt: 1 bar 170kcal 1 äpple 60 kcal.
tot: 530, rätt mycket men jag ska träna bort ca 450 kcal på gymet!! sen blir det litee middag (eller så spyr jag upp den, beror på vad det blir.

let's make this week a success

God morgon god morgon!
Idag var min morgonvikt 49,1kg!! Så det känns jättebra! Mitt mål är att väga 47kg när jag träffar mitt ex i slutet av mars men jag kanske tom kan väga 46kg då!! Mitt verkligen största problem är helgerna, jag lyckas ALLTID äta för mkt på helgerna. Är det någon som har nått tips på hur man kan undvika allt gott som finns hemma under helgen?
Idag blir det frukost/lunch i ett, börjar skolan kl 12 så det är jätteskönt att slippa äta där, har dock inte bestämt vad jag ska äta än.. Skriver senare! Det jag äter ska i varje fall tränas bort ikv! Det är så uuunderbart att kunna träna igen! Haha gick mindre än en vecka då jag inte kunde träna men jag är ett träningsfreak haha älskar det!

sleep tight sweeties

Heej, nu ska jag gå och lägga mig. Min kvällsvikt är 49,8kg vilket känns bra. Blev på lite dåligt humör nu, pratar med min ex pojkvän, konstigt han brukar alltid göra mig glad. Funderar på att säga till honom att vi inte ska prata på ett tag. Allt är lite jobbigt nu.

sunday bloody sunday

Nu sitte jag och väntar på middagen, jag har varit duktig idag men jag känner mig inte tillräckligt stark för att ta lite middag. Jag kommer spy upp den efteråt. Jag vill inte spy, tycker det känns som ett tecken på svaghet, jag önskar att jag kunde vara så stark som många av er är och lyckas äta lite men idag kan jag inte det. Jag kommer spy.
Jag ska iaf försöka att få det till en "helggrej" typ att jag äter lite på vardagarna och spyr middagen på helgen. haha gettin rid of my addiciton.
Idag har jag ätit 1ägg på knäcke macka(160 kcal) och flingor(110 kcal) sedan åt jag även en sesambar(216 kcal)= tot: 486 om jag inte räknar fel
Ut: -460 kcal på crossen
= 26 kcal
(Sen kan det hända att en daim slinker ner senare :( har köpt en och är lite rädd, den innehåller ca 310 kcal.)

Be good today wake up happy tomorrow

Hej på er! Hoppas ni haft en bra dag hittills, själv har jag bara varit uppe i en timme. Till frukost/lunch (brunch?hah) så åt jag en skål med lite flingor, mamma och pappa hade typ ätit upp alla fulkornsflingor så det blev inte så många för mig, sedan åt jag även 1 knäckemacka med 1 kokt ägg på.
morgonvikt: 49,6 kg.

Planerat intag:
Frukost/lunch: 1koktägg på knäckebröd (ca 160 Kcal), 30 gram fulkornsflingor (110 kcal)
Middag: tyvärr har mamma och pappa redan bestämt någon jäkla pastarätt med svamp så det finns en stor risk att jag spyr middagen ifall ja inte lyckas äta jätte lite.
Övrigt: Coffe, coffee, coffeee and tea


Jag tror alla behöver lite beach12 inspiration så nu KÖR VI!


En bättre dag än igår

Idag har jag varit mycket duktigare än igår, behövde kanske en liten slap in the face för failar typ alltid på helgerna!
Dagensintag:
frukost: fulkornsflingor med mjölk: 160 kcal
lunch: måltidsersättning + apelsin: 280 kcal
tot in: 440 kcal
träning:
Crosstrainer 62 min: -635 kcal
(+lite styrka men svårt att uppskatta kcal)
allt som allt så ligger jag just nu på -196 kcal vilket känns bra, sedan blir det en räksallad till middag (dressing on da side please!) och enligt ShapeUp club så är det 135 kcal (utan dressing antar jag) så då ligger jag fortfarande minus weei!
TIPS PÅ SNACK
Mitt snack ikv ska bli riskakor, visste ni att ett helt paket riskakor(130 gram) endast innehåller 559 kcal och ett paket kan man ju typ ha som snack en hel helg dvs fre, lör, sön och då blir det bara 186 kcal per kväll och man får kanske 6 kakor eller nått! Och dessa är med SMAK åhh ja, vitlök och grädd film, ostsmak you name it. Äter man de som inte har smak så är det mindre kcal i.


Jag ska inte vara dålig idag!!

God morgon!
Nu sitter jag i mitt kök med en kopp te, en skål flingor och ett glas c-vitamin. Ska snart iväg till jobbet.
Planerat intag:
Frukost: skål med flingor (280 kcal), civitamin (0kcal) pepparmint te (0kcal)
Lunch: en frukt (ca 70kcal) 1 måltidsersättning (209 kcal)
Idag ska jag träna och förbränna ca 500 kcal tror jag!!
Lyck till idag hörni! Och kom i håg, vi gör detta gör att se ut så där^ i sommar! Vi har tillräckligt med tid kvar VI kan lyckas!! Now do 20 sit ups!!  ;)

DON'T EAT YOUR EMOTIONS

Jag har precis spytt, tänkte att det va värt ett försök trots att det har gått lång tid sen jag åt. Det funkade, vågen visade 5hg mindre på vågen. Ändå pinsamt mycket, min morgonvikt var 49,5 och min kvällsvikt nu är 50,5... Jag är så otroligt dålig. Är typ säker på att mamma och pappa hörde mig spy. Jag struntade i allt och bara spydde, frågar de något så kommer jag säga att jag har mens och mådde illa.. Spelar typ ändå ingen roll, är nästan hundra på att de vet att jag har ätstörningar. Hur svårt kan det vara att lista ut liksom? Tränar minst 5 ggr i veckan, jag slinker in på toaletten direkt efter middagen sätter på hög musik och "tar en dusch", när jag inte "duschar" efter jag ätit så har jag ätit anmärkningsvärt lite, mamma klagar lite ibland på "min undervikt" (bullshit att kalla mig underviktig) men det resulterar inte i något. Det är som att de låtsas att inte veta om det för att allt blir mycket lättare då, de vill liksom inte inse det. Men det är bara skönt för mig. Imorgon då jäävlar!!!


Feeling fat and worthless

Faaaan måste jag gå och förstöra hela dagen genom att va ett jävla fetto på kvällen? Hur jävla svårt kan det vara? Ät inte ditt jävla dumhuvud. Ahhhhh jag hatar migsjälv, är så jävla fet och äcklig. Skäms över hur jag håller på. FAAN. Arrhh jag är så sur nu, så jävla förbannad på migsjälv.
Jag är så arg på migsjälv så jag vet inte vad jag ska ta mig till........ Hur jävla svårt kan det vara?
Hur vill jag se ut? Man kan inte käka choklad och skit om man vill se ut som hon åt vänster och jag ska FAAAN inte sluta som hon åt höger!
SNÄLLA HJÄLP MIG! Peppa mig, säg hur fet och dålig jag är, hjälp mig att lyckas för just nu är jag så fruktansvärt misslyckad.

Träna weäääiii

I,m sittin here with a cup of pepparmint tea, dricker det konstant haha.
Snart ska jag iväg till gymet och försöka träna, har inte tränat på gymet på mer än en vecka(!!) pga min rygg skada, men nu ska jag försöka mig på att stå på crossen, kan inte vara så farligt! Ska bränna minst 300 kcal!!
(Förresten svar till kipstergurl: "Haha jaa appen är faktiskt otroligt praktisk! Har haft stor nytta av den idag med! Har du någon blogg eller något jag kan kommentera tillbaka på? Jag kommer inte åt din twitter för jag har inget sådant account och det känns roligare att kunna svara dig direkt så att du vet att jag sett det du skrivit!")

FREDAG

Heej, hinner bara skriva snabbt nu för ska iväg till skolan!
Morgonvikt: 49,5 kg dvs -2 hg jämfört med gårdagens morgon vikt.
Till frukost blev det 1 kopp pepparmint te och en glas c-vitamin tot: 0 kcal
Nu ska jag iväg till tåget, ha en bra dag allihoppa och kämpa på! Vi hörs i efter middag!

sweet dreams

Det är jobbigt att känna sig tjock när alla ens vänner säger att man är smal. En av mina närmsta vänner kom till mig förra helgen för att berätta att jag börjar bli för smal och att hon med fler är orolig för mig "folk har börjat prata" sa hon. Känndes riktigt konstigt att rakt ut bli utfrågad om jag har ätstörningar, jag brukar få pikar och folk brukar säga "du har blivit såå smal", "nu måste du äta lite mer" blablablba men att verkligen bli anklagad känndes annorlunda.
Men endå bra på nått sätt, det visar ju i alla fall att jag gått ner i vikt :)
Min kvällsvikt idag: 50,2 kg.
VACKERT <3

beach 2012


ShapeUp Club kanske blir min nya bästis

Heejsan svejsan!
Nu känner jag att jag faktiskt måste ge shapeup appen lite cred, det är ju otroligt skönt att bara kunna ta upp mobilen och se vad man har ätit under dagen och exakt hur många kcal (dock så har jag vägt min mat och skrivit in efter gram ist för typ "ett helt äpple" så skrev jag 150gram) .
Något jag dock tycker är lite underligt är att jag enligt appen kan äta 1029 kcal per dag och gå ner 1 kg i veckan haha taget från erfarenhet så känns det högst orimligt, känns som att jag måste äta mindre än så! Men jag ska se om det funkar, mitt mål är att i alla fall inte överskrida dessa 1029 kcal.
Intag:
frukost: äpple + apelsin = 148 kcal
middag: Smörgås ost och skinka = 352 kcal
övrigt(god forgive me) = 1,5 bulle = 463 kcal
utag: kort promenad= -58 kcal
tot: 905 kcal

Enligt shape up club ska jag ha 124 kcal kvar att äta idag, jag kanske kanske käkar en frukt lite senare om jag blir hungrig men det är bara kanske. Ska i alla fall inte överskrida det jag får äta.
Jag vill veeerkligen träna nu!!! Men har inte kunnat pga att jag skadat mig men jag tror jag ska försöka står på crossen imorgon iaf och kanske gå en lite längre promenad ikv!
klockers^

Breakfast

Det blev 1 blodapelsin (45 kcal) och ett rött äpple (55kcal) sedan en kopp pepparmint te (0kcal).
Så än så länge så ligger jag på 100kcal tot. Till lunch blir det en måltidsersättning och kanske en till frukt.

ShapeUp Club

Nu blire 2 inlägg rätt tätt inpå varandra, men jag ville skriva igen :)
Det blev inget laxeringsmedel i alla fall inte nu, kanske senare ikväll. Min morgon vikt är 49,7 kg så den är 5 hg lägre än igår vilket är jätte bra!
Just nu håller jag på att fundera över vad jag ska äta idag... Kommer nog äta en måltidsersättning till lunch a 209 kcal, sen blir det kanske ett äpple och en apelsin under dagen och soppa till middag eller nått. Har precis laddat ner ShapeUp appen som jag blev tipsad om och nu ska den hjälpa mig räkna kcal. Är dock lite rädd för att den ska räkna fel, den räknar ju väldigt liksom average, jag brukar alltid räkna mina kcal själv med hjälp av innehållsföreteckningen men denna app kan ju vara bra när man typ ska käka ute och sådan info inte finns!
Nu ska jag äta lite frukt och dricka pepparmint te!

A new day to accomplish something great

God morgon på er!
Just nu ligger jag i min säng och tar det lugnt. Lyckades till slut boka biljetter till London och det kommer bli så jääkla kul! Snart ska jag kolla morgon vikt och troligtvis ta laxatives. Skriver snart!

Sov gott <3

Nu ska jag sova, har precis försökt att boka en resa till London men det blev total error så tyvärr kunde jag inte boka mina billiga Ryan Air biljetter haha. Hoppas de finns kvar i morgon!
Min dag har egentligen gått rätt bra men kombinationen av att inte kunna träna samt typ vara förstoppad har förstört den. Jag sa till mamma att jag typ var förstoppad (haha gross I know) och hon erbjöd mig laxeringsmedel haha jätte sjukt egentligen, så det ska jag nog ta i morgon! Kan man ta det på morgonen eller måste man ha ätit först?
SOV GOTT, tomorrows a new day

SPY KAOS

Japp, så hade jag ju planerat en matlös dag men från ingenstans så kom ett sug om att hetsa och spy.. (okej kanske inte från ingenstans, jag gjorde det förra veckan kom jag på nu).
I alla fall jag proppade i mig tortellini med rödpesto och parmesan och sedan massa vatten. Det jag inte hade tänkt på var att jag har ryggsmärtor eftersom att jag skadade min rygg i helgen.
När spyreflexerna satte igång och magen spändes för att trycka upp dess innehåll så fick jag fasansfulla smärtor i ryggen, trots detta fortsatte jag för jag hade ju ätit typ 900 kcal (!!!) och jag hade fått panik om jag inte fått upp det. Som pricken över i:et så började jag blöda näsblod och inte i små mängder utan det bara öste ner i toaletten. Så där stod jag med smärtor i ryggen, fingrarna i halsen och blod lite överallt. Man skulle kunna jämföra min toalett med en kill bill film....
Imorgon är jag nog också hemma från skolan men då ska det INTE sluta så här!!

LUNCH

Min lunch består utav ett kokt ägg (70 kcal) 2 morötter (80kcal) och gurka (max 5 kcal).  Var faktiskt fräschare än det ser ut haha.  Övrigt har jag bara druckit te och bryggkaffe idag.


I want a perfect body I want a perfect soul

God morgon!
Idag blir det ingen skola för mig för jag är lite sjuk, men ska plugga hemma istället.
Morgonvikten idag var: 50,2 kg vilket känns lite segt eftersom att jag vägde 49 kg förra vecka, men men jag får strunta i det och jobba på så gott som möjligt.
Idag ska jag försöka att endast få i mig flytande saker fram tills middagen, jag tänker kaffe, te, vatten, kanske lite juice. Men det kan möjligtvis bli ett ägg (70kcal) också! Ha en bra dag!

Delmål

Nu måste jag komma igång med matplaner och diverse. Skadade mig i helgen så jag kommer inte kunna träna förens om minst en vecka vilket verkligen suger! Men jag tar promenader ist! Jag måste komma på hur många kcal jag får äta varje dag vilket är lite svårt men jag tror att mitt mål ska vara 400-600 kcal per dag.
delmål: Innan den 10e februari ska jag väga 48 kg blankt
delmål: I början av mars ska jag väga 47,5 kg
delmål: Innan den 20 mars ska jag väga 47 kg
delmål: På min student den 1a juli ska jag väga 45-46 kg


Start today tomorrow

Detta är mitt första inlägg i denna blogg, jag har haft ca 3-4 bloggar tidigare där jag bloggat om mitt ätstörda liv. Jag vill med hjälp av denna blogg finna motivation till att gå ner i vikt, det är viktigt för mig att jag kan gå tillbaka och se vad jag ätit olika dagar samt se vad jag väger varje dag och det är alltså information som kommer att finnas på min blogg. Jag vill även gärna ha internetvänner som antingen mår som jag eller bara tycker att jag verkar som någon intressant att tala med.
Jag är 18 år (snart 19), bor i Sthlm och har haft ätstörningar i snart fem års tid.. (ooj va mycket det lät, har inte tänkt på det innan). Jag ska inte gå in så mycket mer på min historia just nu men den lär komma upp under blogginlägg fram över!
Jag ser fram emot att börja blogga igen och är super peppad! Denna vår ska jag rasa i vikt!! Beach 2012!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0